SUSTENABILITATE

AN I:


• In primul an de sustenabilitate al proiectului Mestesuguri Traditionale Ardelenesti a fost incheiat contractul cadru de prestari servicii nr. 1/9.01.2015 cu SC NUEVO MARCOM SRL prin care au fost realizate 1000 pliante.

AN II:


• In anul II de sustenabilitate al proiectului AETM a incheiat acordul de colaborare nr. 4/18.06.2015 cu NAVI TRAVEL SRL prin care s-au distribuit 1.000 pliante in vederea promovarii potentialului turistic din Romania.

AN III:


• Pentru anul III de sustenabilitate AETM a incheiat un contract de sponsorizare cu BLIDARIU AUREL-GEORGE in data de 24.03.2016 pentru realizarea urmatoarelor materiale promotionale: 500 DVD-uri inscriptionate cu filmul de promovare al proiectului Mestesuguri Traditionale Ardelenesti iar ulterior a fost incheiat acordul de colaborare cu APFELHAUS TURISM SRL prin care au fost distribuite cele 500 de DVD-uri inscriptionate cu filmul de promovare al proiectului

AN IV:


• In anul IV de sustenabilitate al proiectului AETM a incheiat un contract de sponsorizare cu SC EVERIT GRUP SRL prin care s-au realizat 500 sorturi de bucatarie si 500 linguri de lemn;

AN V:


• In anul V de de sustenabilitate al proiectului Mestesuguri Traditionale Ardelenesti, AETM a incheiat un acord de colaborare in data de 13.12.2018 cu APFELHAUS TURISM SRL prin care s-au distribuit 500 sorturi de bucatarie si 500 linguri de lemn;*In fiecare an de sustenabilitate pagina web www.traditiiardelenesti.ro precum si pagina Facebook au fost mentinute active si au fost actualizate periodic cu informatii.